Egy jó esküvő alapja a gondos szervezés, a ceremóniamester jelenléte és jól kiválasztott zene.

Kövesd az alábbi útmutatót, hogy te is tökéletes esküvői programot készíthess magadnak, a vendégeid pedig egy jól szervezett esküvő részesei lehessenek.

Képtalálat a következőre: „wedding program”

Egy jól elkészített esküvői program segít abban, hogy a meghívott vendégek a szokásos részleteken kívül megismerjék a házasulandók egyedi vagy vallási szokásait, ízlését, egyéniségét is. Plusz egy igényesen elkészített lista akár szép emlék is lehet. Gondolkodj gyakorlatiasan és legyél kreatív.

Mit tartalmazzon:

Ezeket a kötelező elemeket mindenképpen foglaljátok bele az anyagba.

  • A menyasszony és a vőlegény teljes nevét, az esküvő időpontját, valamint a pontos helyszínt ahol az esküvő zajlik.
  • A kikérés, a szertartás, az esküvő pontos menetét, sorrendjét.
  • Egyházi és világi szertartásokhoz fűződő magyarázatot is tartalmazzon, különösen, ha valamilyen rítust vagy szokást elevenítesz fel.
  • Nyugodtan emlékezz meg elhunyt szegettedről. Tüntesd fel az emléklap hátulján pár emlékező sorral vagy fotóval is.
  • Kapcsolódó kép

Mi jöhet még?

Hogy egy kicsit személyre szabottabb legyen, hogy a vendégek egy kicsit többet tudjanak meg rólad válassz ki kedvenc verset, idézetet, fényképet. Válassz anyagának márványos pergament, adhatunk neki színlaphoz hasonlító dizájnt is.

Ne felejtsük: itt a cél az, hogy a vendégek tudják, mikor körülbelül minek kell következnie, mikor lesznek a kihagyhatatlan dolgok (első tánc, torta felvágás) valamint a különleges szimbolizmussal bíró események, így tedd ki az emléklapit az első üdvözlő ital mellé.

Share This