Eddigi írásaink között még nem ejtettünk szót idáig a kedves anyósokról és apósokról, akik bár számtalan vicc szereplői azért mégis megkerülhetetlenek a nagy napon. Ha szerencsések vagyunk, akkor jó a viszony velük, de mi van akkor, ha pluszban még ráadásul elváltak már ágytól-asztaltól?

Kapcsolódó kép

Elvált szülők az esküvődön – családi összefogás a nagy napra. Jó esetben.  Mindenki azt akarja, hogy az esküvője napja különleges legyen, de néha sajnos olyan dolgokkal kell foglalkozni, mint a saját vagy a párod elvált szülei-nos ez egy kicsit megnehezíti a helyzetedet a szervezés során.

Képtalálat a következőre: „divorced parents on wedding”

Nem akarok megbántani senki érzéseit, és néha mégis úgy érzed, hogy aknamezőn sétálsz? Függetlenül attól, hogy a szülők elváltak, esetleg már új partnerrel rendelkeznek, mindenképpen vegyük őket számításba az esküvő tervezésénél. Ilyenkor még fontosabb, hogy tervezed meg az ültetést, ki hol foglal helyet az asztalnál, ki mondja a beszédeket, apa-lánya tánc… mind-mind fontos szempont ilyenkor. A konfliktusokat –ha rossz viszonyban vannak-, nem lehet elkerülni, de egy idejében elkezdett szervezéssel talán lehet rajta tompítani, és mire eljön az esküvő, a kedélyek is lecsillapodnak.

Share This