Bár hazánk nem számít sajtfogyasztó nagyhatalomnak, azért elképzelhető, hogy van olyan pár, aki szívesen állna elő valamilyen szokatlan ötlettel esküvői süteményük kapcsán. Íme, nekik egy szuper ötlet: esküvői sajttorta.

Képtalálat a következőre: „wedding cheesecake”

 

Ne gondold az, hogy egy ilyen különleges torta csak egy vidéki bortermelő lányának dukálhat. A bor és az érett sajt mindenkor remek párosítás, nem lehet ez másképpen esküvői torta formájában sem. Ez a ravasz sajttorta a szokásos, általában drámaira sikerült esküvői torták hangulatát igyekszik enyhíteni, a maga ínycsiklandozó valójában. Díszítsd a tortát szőlővel, dióval és érett szilvákkal, így a sajttorta nem csak szenzációsan fog kinézni, de biztosan emlékezetes fogása lesz az esküvőtöknek.

Képtalálat a következőre: „wedding cheesecake”

Ha úgy érzed ez az ötletet megfogott és ilyet szeretnél 2019-es esküvődön viszontlátni, keress meg egy ügyes szervezőt, hogy felkutassa neked a legmegfelelőbb szolgáltatót a feladatra.  Ha pedig megakadsz, az interneten már létezik, olyan oldal hol felépítheted előre saját sajt- vagy bármilyen esküvői tortádat.

 

Természetesen egy ízletes sajttorta is lehet alapja a tortaceremónia vetítésének. Bővebb információt az info@tortaceremonia.hu címen tudtok kérni. Mentés és kilépés

Share This