Az esküvői kesztyű viselete hozzátartozik a tökéletes és igazán elegáns ünnepi megjelenéshez, azonban mostanában sokan elhanyagolják ennek a kifinomult kiegészítőnek a viselését.

Képtalálat a következőre: „bride gloves”

Legyen a menyasszonyon kesztyű?  Igen, viseljen mindenképpen, ha régi idők emlékeit szeretné megidézni légies eleganciával párosítva.

A kesztyű viselése a menyasszonyi ruhához klasszikus, elegáns és kötelező dolog a szépet szerető arajelöltek szemében. Hagyományosan a hossza és a viselés időtartama alkalmazkodik az esküvői szertartás idejéhez, de mostanában már lazábbak az etikettek, így nyugodtan tükrözheti az is viselője stílusát, és nem is kell az egész ceremónia alatt viselni.

Képtalálat a következőre: „bride gloves”

Hogyan válaszd ki a megfelelő darabot?

Először is vedd figyelembe, hogy milyen az anyaga, színe és stílusa a ruhádnak. Válassz egy egyszerű darabot, ha túl gyöngyös vagy csipkés a ruha. Ezzel szemben, ha egyszerű a ruhád nyugodtan keress egy gazdagon díszített kesztyűt. Egy kesztyű mindig fokozza a menyasszony megjelenésének fényét, sosem tompítja azt. Mivel lehet már ujjatlan változatot is kapni így akár gyűrű felhúzásnál sem kell a levételére pazarolni az időt.

Selyem, szatén, csipke vagy éppen bőr-semmi nem szabhat most már határt elképzeléseidnek.

A hab a tortán még az lenne igazán, ha koszorúslányaid kezére is rendelnél egy-egy párat, ez igazán elegánssá tenné megjelenéseteket.

Fotó forrása: Pinterest

Share This