Tudtad, hogy a fehérnek mintegy 200 különböző árnyalata van?  Ezért igazán nagy kihívás kiválasztani az igazi menyasszonyi ruha színét.  Viktória királynő óta a nők nagy része fehérben kíván férjhez menni. Te is ezt a szint választottad?

A fehér menyasszonyi ruha igazán a viktoriánus korszak elit rétegének volt a kedvenc színe, miután a királynő is fehér csipke ruhában ment hozzá Albert herceghez. Korábban a leendő arák vagy fekete, vagy sötét színű ruhát viseletek, a tehetősebbek pedig nehéz brokát ruhákat hordtak hímzett, fehér és ezüst szállal díszítve, de a piros is különösen kedvelt szín volt Nyugat-Európában. 1840-ben azonban minden megváltozott, amikor –Viktória királynő választása a fehér színre esett, mely hamar elterjedt az Atlanti-óceánon túl és egész Európa szerte. A fehér esküvői stílus újabb jelentős lökést kapott 1981-ben, amikor a háromnegyed milliárd ember szeme láttára ment férjhez Charles, walesi herceghez Diana Spencer. Lady Diana taftruháját és az esküvőt tartják a 20-ik század legbefolyásosabb esküvőjének, így persze nők milliói követték Dianát a színválasztásban.

Ha te is úgy döntesz, hogy fehér ruhát választasz, vedd figyelembe bőröd színét, hiszen egy hófehér ruha sokkal szebben mutat egy kicsit sötétebb bőrszínnel. Kérj szakembertől iránymutatást, hogy megtaláld a fehér különböző árnyalatai közül melyik lesz az, ami a tökéletes számodra.

Azonban, ha a fehéret divatjamúltnak tartod, válaszd azt az egyre népszerűbb trendet, melynek követői különleges esküvői ruhákat, színes darabokat választanak. Napjainkban a gyártók is felfedezték maguknak ezt a piaci szegmenset, és remek színes divatos esküvői ruhát készítenek már.

[fb_like_button_count]

Share This