Ha művész, vagy esetleg fotós vagy nagyon nehéz dolga lehet veled egy esküvőszervezőnek, hiszen neked tetsző kreatív dolgot mutatni igen nehéz lehet.

ambient studios wedding invitation film canister photo

Egy alkotó ember (egészséges módon) természetesen kritikával fogad minden ötletet, ami mástól származik. Ennek pedig igen nehéz megfelelni.

A következőkben azonban egy olyan kreatív meghívó ötletet mutatunk be, ami szerintem még egy ötletekkel teli elme tetszését is elnyeri. Következzék egy különleges, – nem csak- fotósoknak szóló tipp meghívóra.

Szükséges hozzávalók:

  • használt filmek
  • papírszalag

 

Írd meg jó előre a szöveget és nyomtasd ki annyi példányba, ahány meghívót átszeretnél adni a leendő vendégeknek. Lehetőleg olyan papírt használj, aminek van tartása, mégis könnyen formálhat, tekerhető. Válasz ki egy tetszetős dizájnt és betűtípust olyat, ami illik egy 35 mm-es filmtokhoz. Ha készen vagy a szöveggel húzd be óvatosan a tekercsbe, úgy hogy a szalag végét még eldolgozd, hogy valóban filmtekercsszerű hatása legyen. A tekercsek újrahasznosítása kiváló ötlet és meglehetősen költséghatékony, hiszen biztos mindenkinek van olyan ismerőse, akinek otthon garmadába állnak a régi használhatatlan tekercsek. A tekercs díszítésénél még nyomtathatsz rá képet vagy akár az egész dizájnt megszerkesztheted filmszerűre.

Ha jól csinálod meg a meghívót, a vendégeid elolvasás után képesek lesznek visszatekerni azt és örök emléké megőrizni őket.

[fb_like_button_count]

Share This