Térjünk vissza a tortaceremónia kulisszatitkaihoz. A tortaceremónia videók készítéséhez sok-sok képet, rövid videót kapunk a pároktól, és ezekből válogatjuk ki azokat, amelyek a slideshow alapját képezik. Persze mindig megbeszéljük, hogy van-e kedvenc, amely mindenképpen szerepeljen az összeállításban.

 

Nagyon érdekes érzés, amikor a kapott képek alapján bepillantást nyerhetünk a pár életébe. Rendszerint előbb érkeznek a képek, mint ahogy az első személyes találkozás megtörténik, így én már ismerősként tekintek a párokra az első találkozás alkalmával.

Munkáink során készítettünk tortaceremónia videót jegyes fotózás képeiből, válogattunk száznál is több kép közül, amelyek egy álomutazáson készültek az Egyesült Államokat átszelő 66-os úton. Másik nagy kihívás volt, amikor a Svájcban élő pár külföldre költözésének, megismerkedésének és eddigi kapcsolatuk legboldogabb pillanatainak bemutatása volt a feladatunk egy három perces összeállításban. Természetesen kedvenc kutyájuk is szerepelt a videóban.

Minden egyes munkánk más és más. Én személy szerint nagyon szeretem, mert nagyon változatos és érdekes, de ugyanezt mondják a stáb többi tagjai is. A tortaceremónia alatt felcsendülő zene is nagyban befolyásolja, hogy milyen érzelmeket vált ki a látvány. Például egy vidám násznép végig tapsolta a tortaceremóniát a Maroon5 Sugar című számára, máskor pedig igazán meghitt hangulat uralkodott a tortaceremónia alatt, miközben Audrey Hepburn Moon river című száma csendült fel.

Be kell vallanom nektek valamit: annak ellenére, hogy minden tortaceremónia elkészítésében az első pillanattól kezdve részt veszek, és már emlékezetből is tudom – mert talán százszor is megnézem a videót, mire minden kép és effekt a helyére kerül – mégis „élesben” minden alkalommal magával ragad az érzés, amit szerettünk volna kifejezni a tortaceremóniával.

Írjátok meg, hogy Ti milyen képeiteket látnátok szívesen viszont az esküvői tortátokon!

Share This