Ha már elgondolkodtál azon, hogy férjhez, mész találd meg hozzá a legmegfelelőbb és legkülönlegesebb dátumot. Mi abban segítünk, hogy mely napokat ne válaszd.

Annak érdekében, hogy az esküvőd napja tökéletes legyen, válaszd ki a legmegfelelőbb évszakot a tökéletes nászútra, igyekezz úgy időzíteni, hogy minden vendéged eltudjon majd jönni, egyszóval igyekezz mindent jól megszervezni. Azonban próbáld meg kerülni a következő napokat az esküvői dátum kiválasztásakor:

Babonás napok

Még ha nem is vagy babonás, ez soha nem jó ötlet, hogy az esküvő napját például péntek 13-ra szervezd. Egyes menyasszonyok és vőlegények még a baljós dátum utáni hétvégére sem szerveznek esküvőt.

Ú időszámítás kezdete

Rossz és bosszantó lehet minden résztvevőnek, amikor a vendég egy órával hamarabb vagy később érkezik az esküvődre.

Bolondok napja

Április elseje, illetve április 1: ez a nap mindig tele van csínyekkel, apró bosszantásokkal – amelyek közül egyik sem a lehet romantikus ilyenkor – tönkre teheti a napodat.

Hagyományos és fontos ünnepségek

Úgy tűnhet, szuper romantikus házasodni szilveszterkor, vagy akár karácsony napján, de az igazság az, hogy ez sem a legjobb ötlet. Ha lehet, kerüld el ezeket az időpontokat, sőt ezek környékét is, mert ebben az időszakban mindenki a családjával szeretne pihenni és így talán sokkal kevesebb vendéged lesz, mint vártad. A farsang vagy a Halloween szintén háttérbe szoríthatják esküvőd napjának romantikáját.

Labdarúgás / kupaszerda, döntő  

Ha nem akarjuk, hogy a vendégek nagy része a közeli kávézóban kössön ki és izgatottabb legyen a meccs kimenetele, mint a felszolgált menü miatt: SOHA nem szervezd az esküvődet ilyen fontos napra. Kerüld még az az európai, vagy világbajnokság mérkőzéseinek illetve az olimpiai játékok idejét is.

Kövessetek itt:

Facebook: https://www.facebook.com/tortaceremonia/

Instagram: https://www.instagram.com/tortaceremonia/

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/tortaceremonia-cake-mapping-829895152/

Share This