Ha úgy döntesz, hogy az esküvő éjszakáját már egy lazább ruhában szeretnéd végigtáncolni, ha nálatok is él még a menyecskeruha hagyománya, válaszd ki a lehető legszexisebbet, és táncra fel!

SHARE & Get it FREE | Vintage Sweetheart Neck Floral Print Pin Up DressFor Fashion Lovers only:80,000+ Items·FREE SHIPPING Join Dresslily: Get YOUR $50 NOW!Cheapest and Latest women & men fashion site including categories such as dresses, shoes, bags and jewelry with free shipping all over the world.

Válassz egy szuper koktélruhát és arra az estére felejtsd el a The cocktail dress is probably the most versatile of the special occasion dresses. “Little Black Dress”, egyszerűségét, hiszen nem csak kitűnni szeretnél, hanem az az este rólatok kell, hogy szóljon. A koktélruha talán a legsokoldalúbb darab lehet erre a különleges alkalomra. Ha a normál viszonyok között tervezel, fontold meg a ruha hosszát és stílusát, hiszen egy-egy hirtelen táncmozdulat akár az egekbe is röpítheti szoknyádat, ami a férfiaknak örömet, az idősebb rokonoknak tágra nyílt szemeket okozhat. Válassz színben hozzá illő cipőt, kiegészítőket és ha férjed hagyja magát, az ő mellényét és nyakkendőjét is cseréljétek le. Figyelj a szín kiválasztására, hogy illeszkedjen bőröd és hajad színéhez illetve nem árt ha az esküvői dekoráció vonalát is követi. Ha a méreteid inkább a Plus-size felé tolódnak, akkor sem kell míderbe szorítva végigpihegned az lagzit, hiszen egy jól megválasztott szabásvonal, az előnyösebb testrészek hangsúlyozása sokat segíthet az összképen. Még javíthat a helyzeten, ha befektetsz egy különleges alakformáló fehérneműbe, ami segít, hogy ne a kibuggyanó dimbek-dombok maradjanak meg a vendégek emlékeiben és a képeken.

Jó szórakozást kívánunk!

Share This