Minden alkalommal igyekszünk valamilyen különleges dekorációs elemet bemutatni, amivel egyedibbé varázsolhatjátok esküvőtöket. Most egy olyan szokatlan felhasználási módját mutatjuk be egy egyszerű kötéldarabnak, amire nem is gondoltatok volna.

diy-rope-words-02

Kezdjük a munkát azzal, hogy beszerezzük a szükséges eszközöket.

Ami kellhet:

  • valamilyen vastagabb, jó minőségű kötél
  • fehér ragasztó
  • kukoricakeményítő
  • meleg víz
  • viaszos papír

Ennek a feliratnak az elkészítése annyira egyszerű, hogy körülbelül 10 percet vesz igénybe a kezdetektől a befejezésig, plusz még a teljes száradás.

diy-rope-words-03

diy-rope-words-04

diy-rope-words-05

Kezdésként terítsd le a speciális viaszos papírt. Legyen az a munkafelületed. Ezután rakd ki a kívánt szót a kötél segítségével. Érdemes ezt azért előtte begyakorolni. Következő lépésként keverd össze csomómentesre a kukoricakeményítőt, a meleg vizet és a ragasztót egy kistálban. Merítsd be a kötelet a mixbe annyira, hogy telítve legyen a ragasztó eleggyel. Újra írd ki a szót, amit a vendégeknek szánsz üdvözlésül, és nyomkodd le a kötelet erősen a papírra, majd hagyd száradni körülbelül 12 órán keresztül.

Az elkészített feliratokat különböző kreatív módon hasznosíthatod a dekorálás során, de akár színezheted is a ragasztóelegyet és így variálhatsz a díszítésnél.

Share This