Következő cikkünk témája általában nem szokott terítéken lenni, hiszen két emberen kívül többre nem szokott általában tartozni, hogy mit visel az ifjú ara a ruha alatt.

Sienna Silk Knickers, Bridal underwear #culturartroma #wedding #matrimonio

Ez egy különleges nap, amiről valószínűleg már évek óta ábrándozol. Már kiszemelt álmaid ruháját, de most szembesülnöd kell azzal a nehéz feladattal, hogy nem tudod, mit vegyél fel a ruha alá. Az alsónemű helyes kiválasztásához tudni kell, hogy egy jól kiválasztott darab kiegészíti és támogatja viseletedet.

Sokszor célszerűbb a menyasszony bőrének színéhez igazodni, mint ragaszkodni a szűzies fehérhez, hiszen egy elefántcsont színű fehérnemű inkább rejtve maradhat a kíváncsi szemek elől, jobban beleolvad a bőr tónusába. Melltartó viselésére általában azért van szükség, hogy egy picit lezárja nyakrészt illetve tartást adjon a mellnek egész nap miközben viselője pózol, táncol, vagy csak vacsorázik.

Menyasszonyi fűző nagyszerű választás – különösen váll nélküli ruháknál, mert ez tartás ad ahhoz, hogy egyenesen ülj, szépen állj. A menyasszonyi fűző vagy míder akár vékonyabbá is teheti derekadat. Rengeteg üzlet kínál már szebbnél-szebb melltartókat, egyéb kiegészítőket a nagy napra, de gondoljuk meg, hogy ezt a gazdagon díszített darabot vajon még viselni fogunk még egyszer az életben?

A bugyinál arra kell figyelni, hogy kényelmes legyen és passzoljon a ruhához. Egy rövid ruha szexi tangával nem biztos, hogy a legjobb választás, ha az egyik jókedvű rokon pörgetni kezd a táncparketten.

Ha nem olcsó árkategóriában gondolkodsz érdemes a barátnőkkel megvetetni lánybúcsúdra ajándéknak. És természetesen nem feledkezzünk meg a „valami kék”-ről sem illetve mindenki az ízlésének megfelelően válasszon harisnyát és esetleg harisnyakötőt is.

Share This