Szerencsére napjainkban már millió kreatív tortadekoráció közül tudunk választani. Azonban, ha valakinek a kínálat még mindig nem lenne megfelelő, saját ötlete alapján is dolgozhat. A következőben mi egy egyszerűen elkészíthető változatot mutatunk be.

Ha saját, személyre szabott kreatív dekorációt szeretnél, olvasd el a következő egyszerű és szórakoztató leírást, melynek segítségével egy puritán tortát is pompába boríthatsz. Alapként válassz majd egy egyszerű fehér tortát. Mi most apró kis sütiket sütöttünk, amit majd saját ízlésünk szerint díszítünk fel. A sütik tetejére helyezett papírvirágok extra megjelenést adnak, anélkül, hogy titeket hatalmas adósságba döntene. Természetesen te használd nyugodtan azokat a színeket, amelyek az esküvőd színvilágát jellemzik.

A virágok elkészítéséhez:

  • olló
  • színes karton (különböző árnyalatokban)
  • ceruza
  • szalag

 

A ceruza segítségével rajzolj egy spirált a színes papírra, majd vágd ki óvatosan. Érdemes a színes papír pazarlása helyett előtte sima papíron gyakorlatozni. Ha ez meg van, egyszerűen tekerd fel spirál alakba a csigát és formázz belőle tetszetős virágot. Ha ez meg van, a zöld papírból vágd ki az apró leveleket. Rögzítsd a rózsához, és legvégül óvatosan helyezd a torta vagy a sütemények tetejére. Ha van, időd készítsd el őket különböző méretben, színben és kombináld őket fantáziád szerint.

 

diy cake crown and paper towel garland

Forrás: http://www.weddingchicks.com/2010/09/28/diy-wedding-cakes/

 

Share This