Miért legyen profi a személyzet az esküvőn? Kezdjük például a videóssal. Az esküvőd nem az Elfújta a szél videó kiadását készíti, amit ide-oda tudsz pörgetni kihagyva az unalmas részeket, hanem életed egyik legjelesebb napját rögzíti, amit nem árt, ha professzionális ember örökít meg az utókor számára.

Ha már megegyeztetek, hogy a fotós mellet- a hagyományoknak tisztelegve- videós is megörökíti a nagy nap pillanatait nem árt, ha nem a rokonság köreiből választjátok ki a nagy kamerával rendelkező iparos személyét, hanem profi szolgáltatóra bízva örökítetek meg minden pillanatot. Persze mindenki szeretne egy kicsit spórolni a költségekkel, de higgyétek el: profi videósra kell bízni nem „uncle Sam-re”.

Minden családban van egy lelkese amatőr, akinek még pénze is van arra, hogy kamerát vegyen és innentől kezdve feljogosultnak érzi magát arra, hogy bárki esküvőjébe belerondítson. Ehhez még jöhet a hatalmas lámpa, amitől a násznép és az ifjú pár garantáltan egy kínzókamrába érzi magát. De egy biztos, hogy a felvételen nem lesz meghitt és a legszebb pillanatok is lemaradnak.

Általában az esküvői videofilm elkészítése a legalacsonyabb az ifjú pár prioritásának listáján, de utólag mindenki bánja, ha nem készült felvétel a napról.

Sajnos nem tudsz visszamenni, és újra átélni azokat a pillanatokat, kijavítani a hibákat, de lehet tanulni és jó előre le kell foglalni egy kiváló felvételeket készítő szakembert.

A nagybácsit pedig hagyjuk szórakozni.

 

 

 

 

Share This