Erdei esküvő

Mi is lehetne meghittebb, mint a természet nyugodt és tökéletes közegében kimondani a boldogító igent? Minden erdőnek más-más kisugárzása van. Gondoljátok csak végig, hogy hány féle erdőben jártatok már az életetek során. Biztos emlékeztek, hogy mindegyikben mások voltak a fények és a levegő is. Dekorálni szinte alig kell, hiszen nagyon megkapó a látvány a saját maga díszeivel is. Ezért is jó választás, ha olyan helyen szeretnétek örök hűséget fogadni egymásnak, ahol semmi sem zavarhatja meg a pillanatot.

Esküvő a vízen

Ha szeretitek a víz közelségét, akkor nektek találták ki a hajós lagzit. A szertartásnak, a vacsorának és a bulinak is remek helyszínt biztosítanak a hajók. Kompakt módon egy helyen, egymással összhangban tudjátok megélni az est különböző történéseit. Nem kell egyik helyről a másikra sietnetek. Akár áll a hajó, akár szeli a habokat, mindenképpen szép kilátás fogja körbevenni az esküvőtöket. Talán az egyik legszebb díszlet lesz a tiétek a nagy napon.

Vízparty

Tópart, folyópart esetleg tengerpart? Bármelyikre is esik a választásotok, igazán elragadó lesz az esemény. A vízet övező légkört mindenki ismeri és a legtöbben szeretik is. A lengedező szél, és a víz utánozhatatlan illata máris kiemeli az embert a hétköznapokból. Az esküvői hangulathoz pedig mi másra lenne még szükség ezen az “összetevőn” kívül?

Azt kívánjuk nektek, hogy találjátok meg azt a helyszínt, amely a legközelebb áll a szívetekhez.

Share This