Azonban esküvő esetén nem mindegy, hogy a vendégek milyen teremben ülik vagy táncolják végig az estét, milyen benyomást hagy bennük a hely, pozitív vagy negatív kritikákkal bombázzák az örömszülőket évekkel később.

A terem kiválasztásánál elsődleges szempontok egyike a létszám: azaz akkor válasszatok helyszínt, ha nagyjából tisztában vagytok a várható létszámmal. Fontos tényező még a hely infrastruktúrája: ha sok vidéki vendéget hívsz meg gondolj arra, hogy könnyen megközelíthető legyen a hely vagy esetleges elszállásolásukat is intézni tudd. Minden esetben segítsd őket azzal, hogy megfelelően tájékoztatod őket az utazás idejéről, útvonalról.

Nézz körül! Vedd szemügyre a világítást, a fényeket, a dekorációt. Kérdezd meg, hogy az akkori díszítésből mi marad fent vagy nektek kell megoldani a teljes dekorációt, mi az, amit nektek kell beszerezni? Jár-e székszoknya, asztali csokor, egyéb hangulatelem a rendeléshez? Az apró részletekre is érdemes odafigyelni, hiszen ki szeretne a nagy nap délutánján még dekorációs elemekért vagy esetleg vázáért rohangálni?

A megfelelő világítás segíti hangulatosabbá tenni az estét, de kérj segítséget további hangulatelemek elhelyezéséhez. Ha van, foglalj különtermet, kérj használatot a kerthez, medencéhez. Kérdezz meg és használj ki minden lehetőséget, hiszen minden a TE nagy napod sikerességéhez járul hozzá.

Te mire figyelnél még oda a helyszín kiválasztásánál?

Share This