Létezik tökéletes autó egy vőlegény számára? Kötve hiszem. Ha nekünk tetszik a színe, neki nem elég márkás, ha bejön a forma, nem elég retro a bulihoz. Hogyan válasszatok tehát megfelelő autót a nagy napra?

Kapcsolódó kép

Just married-olvasható már a magyar párok esküvői autóin is, sőt a konzervdoboz fűzér is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ahogy az autó után kötve csattogva zajong. Úgy tűnik a hintós kocsikázás egy kis időre háttérbe szorult, hogy felváltsa őket a luxus vagy éppen a bohókás retrojárművek hada. Azt mondják az autók kiválasztásnál határ csak a csillagos ég lehet, no és a pénztárcátok, amit egy ilyen tétel (kölcsönzés, díszítés) eléggé megterhelhet.

Képtalálat a következőre: „cars wedding pinterest”

Néhány dolgot azonban figyelembe kell venni az autó kiválasztásánál: például a menyasszony ruháját, hogy mennyi főt kell egyszerre az ifjú párral szállítani és milyen hosszú útra indultok vele. Lehet az sportautó vagy egy tuti motor, kellemetlen meglepetések helyett minden esetben érdemes előzetesen utánajárni a várható időjárásnak is. És ha meg van végre az álomautó, kezdődhet annak kitalálása, hogy milyen design tegye tökéletessé a járgányt. Az esküvői autónak nagy esztétikai értéke van, hiszen főszerepet játszhat az esküvői fotókon, így nem árt, ha egy kis extra stílust viszünk bele.

Érdemes körbekérdezni a rokonok között, hogy kinek van esetleg valamilyen egyedi, vagy szuper autója, amit kölcsön tud adni a nagy napra, így spórolva meg ezt a költséget nektek.

A képen a következők lehetnek: 1 személy, esküvő, fa és túra/szabadtéri

Hogy a tortátok szép legyen keressetek meg minket a www.tortaceremonia.hu oldalon.

Share This