Ha te is azok közé tartozol, akik a hétköznapi valóságban nem, de egy ilyen csodálatos nap alkalmából belemennek mesterséges „testrészek” használatába olvasd el figyelmesen írásunkat és használd bátran te is a szépségipar vívmányait.

Képtalálat a következőre: „wedding false eyelashes”

Irigylésre méltó, káprázatos szempillák? A leendő menyasszonyok hány százaléka van vajon megáldva természetesen hosszú és vastag szempillákkal? Hát most elárulom: nagyon kevés az olyan arajelölt, akinek ne kellene felturbózni egy kicsit természet adta lehetőségeit. Ha te is gyönyörű és vastag szempillákat szeretnél, segíthetsz egy kicsit a természetnek azzal, ha műszempillát használsz vagy ragasztatsz fel.

Kapcsolódó kép

Szerencsére a szépségiparnak köszönhetően a soros és szimpla szempillák egész tárházát megvásárolhatod már az üzletekben, és még a felragasztás módját is ellesheted valamelyik internetre feltöltött amatőr házi videóról. Válaszd ki elsőre, hogy mit szeretné elérni! Sűrűbb, szebb pillákat szeretnél, vagy szexi hosszú kacér megjelenésre vágysz? Ha már meg van a megfelelő „alany”, akkor nagyon egyszerűen a ragasztó és a csipesz segítségével felhelyezheted a helyére a pillákat.

Képtalálat a következőre: „wedding false eyelashes”

Fontos, hogy a műszempillák egy sorban legyenek a természetes pillákkal, ha macskaszemet szeretnél, pedig használj hosszabb szempillákat a külső zugban.

Share This