A Seed Bonbon brand alatt hazai kézműves termékeket találunk, s bár a név elsőre megtévesztő, most lerántjuk a leplet, mik is valójában a bonbonoknak, cukorkáknak látszó kis formák.
Magbonbonok, ahogy a márka megálmodója, Hagara-Nagy Nóra elnevezte a papír újrahasznosításával és vetőmagok keverékéből készített apró kis csodákat.
Nem érhető el leírás a fényképhez.
Amellett, hogy a külső megjelenés és a csomagolás is az édességek világát idézi, ennek a termékcsaládnak fontos küldetése is van: környezetbarát és kreatív ajándékként színesítik a piacot. A magbonbon összeállításokat bármilyen alkalomra kiválaszthatjuk, legyen az születésnap, évforduló vagy éppen esküvő, mert számos forma, szín és dizájn lehetőség közül válogathatunk.

Minden termékben közös, hogy kíméletes, környezetbarát módon, kézműves eljárással készülnek, és amellett, hogy esztétikailag is minden alkalomnál megállják a helyüket, még nincs vége, egy kisebb csodát is ajándékozunk általuk.

Nem érhető el leírás a fényképhez.
Hogy hogyan? A magbonbonokat meglepő módon, de el lehet ültetni egy kis előkészület után cserépbe vagy szabad földbe, majd kis gondoskodás mellett élő növényekké változnak. Lehet belőlük fűszernövény – a legkedveltebb a bazsalikom és a petrezselyem – vagy éppen egész nyáron át színekben pompázó virágáradat.

Esküvőkre egyedi dizájnnal, saját logóval, üzenettel is rendelhetők, legyen szó a tanuk vagy az örömszülők megajándékozásáról vagy akár az egész násznépet megörvendeztető, emlékezetes köszönetajándékokról.

Share This