Írtunk már korábban arról, hogy az esküvők második legfényképezettebb tárgya az esküvői torta. Így természetesen nem mindegy hogyan néz ki ez az igazán a fókuszban lévő édesség. Egy gyönyörűen megtervezett esküvői torta nagyszerű módja annak, hogy tovább emeld az alkalom ünnepélyességét.

Az esküvői ruhád után ez lesz a legtöbbet fotózott tárgy így tényleg érdemes odafigyelni arra, hogy milyen ízű, formájú, színű tetszik, mit választasz ki. Szánj rá egy kis időt, böngéssz a neten vagy keress fel egy esküvőitorta-tervezőt. Az esküvő napjának az egyik fő eseménye a torta felvágása. A násznép, az ünneplők, de még a személyzet is árgus szemmel fogja nézni, amikor az ifjúpár felvágja a tortát és a menyasszony az első falatot a férje szájába teszi. Van, aki hagyományos tortát választ, de sokan vannak, akik egy kicsit kalandos, egyedi kinézetű darabot is bevállalnak.

Untitled

Boda

Minden esetben érdemes jó előre kiválasztani a designt, a készítőt, arról, aki gondoskodik a torta helyszínre szállításáról, vagy arról, aki pusztán csak megsüti nektek a tortát. Vidéken vannak úgynevezett „sütős asszonyok”, és bármennyire is jól megy nekik a pávaszem sütése valószínű, hogy egy designer torta megsütéséhez már nem lenne kedvük. Hagyományosan régen a menyasszonyi tortát csak felvágták az esküvőn és a szeleteket pedig a vendégek hazavihették, de mostanában már a késő esti fogadás alkalmával újra felszolgálják a vendégeknek.

Képtalálat a következőre: „tortaceremonia”

Szánj időt a torta kiválasztására. Inspirálódj oldalunkon. www.tortaceremonia.hu

Share This