Számtalan külföldi cikket olvastam el ebben a témában és nagyon megoszlanak a vélemények azzal kapcsolatban, hogy egy menyasszony bevállalja-e a tetoválásait vagy sem.

Vannak bevállalós menyasszonyok, akik nem sajnálják, hogy a hátukra tetovált mintákat fojga böngészni a násznép miközben ő pont a fogadalmát erősíti meg a szeretett férfi felé. Vannak azonban olyan hölgyek, akik belső meggyőződésből készítettek tetoválást és annak tartalmát nem szeretnék megosztani a külvilággal.

Aggódsz a tetoválásod miatt? Mit fognak szólni a vendégek? Nem fordítottál kellő figyelmet erre ruhád kiválasztásánál? Megoldások arra az esetre, ha nem szeretnéd, hogy tetoválásod az idősebb rokonok górcsöve elé kerülne:

– erősebb smink használata

– stratégiailag megfelelő helyen elhelyezett ékszer vagy kiegészítő viselése (kabát, kesztyű, stóla)

– végső esetben a tetoválás lézeres eltávolítása

Vannak azonban olyan arajelöltek, akik büszkén viselik, örömet és önbizalmat ad számukra ennek a testékszernek a viselése. Mi is rendíthetetlen hívei vagyunk annak, hogy ezekben a napokban, nincs “jó” vagy “rossz”, arra vonatkozóan mit viseljen az ifjú pár. Ezen a napon, ha tetoválást szeretne viselni hát tegye azt, mint ahogy egy hercehnői ruha sem válthat ki kevésbé eltérő véleményeket. Akár konzervatív vagy éppen laza felfogású menyasszony vagy, az esküvődnek mindenképpen a személyiségedet kell tükröznie.

Ciki vagy menő egy tetovált menyasszony?

Share This