Ha kiskutyád szerelmese vagy, mert akkor is melletted volt már, amikor leendő férjed még a távolban sem látszódott, szép gesztus tőled, ha őt is elviszed életed nagy napjára.

Ha azonban még szerepet is szánsz neki, vagy esetleg hűvösebb az idő, válassz neki is valami igazán ünnepi öltözetet.

Sok embernek egy kisállat, legyen az kutya, macska hosszú időn keresztül megtestesítheti a társat, a lelki barátot. Ha úgy érzed, feltétlenül szükség van jelenlétére az esküvődőn, válassz ki számára valami igazán klassz ruhát, hogy ő is izgalommal és díszbe öltözve büszkén kísérhessen férjedhez. A kutyus nemétől függően választhatunk igazán nőies kiegészítőket, mint kisfátyol, díszes övek, szoknyácskák, koszorúslányruha, de a fiú kutyusok is jól mutathatnak egy nyakkendős ruhában, csokornyakkendőben. Sokan ellen vannak a szőrös barátok ruhába öltözetésének, de egy ilyen különleges esemény kapcsán ki tudja megállni, hogy házi kedvenc ne kapjon egy cuki ruhát vagy díszesebb kiegészítőt?

A kínálat hatalmas, hiszen az egyszerű virágos vagy ünnepi nyakörvektől kezdve a díszes gallérokon át a szmokingig és a kis menyasszonyi ruháig hatalmas a választék.

Ne foglakozz a rosszallókkal, és ha te talpig díszben szeretnéd látni négylábú barátodat ne habozz, válassz neki ruhát, hogy legyen ideje hozzászokni.

És végül arról se feledkezzünk meg, hogy egy cuki kutyus nagyszerű lehetőség arra, hogy egyedi, kreatív fényképek készüljenek rólatok.

Te kedvenced mennyire bevállalós?

Share This