A következőkben azt mutatjuk be, hogy egy kis fantáziával kreatív módon is lehet díszíteni, mégsem kell százezreket erre költeni. Természetesen ez nagyban függ az ifjúpár stílusától, de akár a régimódi szépséget vagy a bonyolult eleganciát szándékoztok visszaadni az esküvő témájában, mindenképpen kreatívan tegyétek azt.

A legtöbb asztaldísz napjainkban már nem kell kötelezően csak száras virágból álljon. Lehet kiscserepes virág, növény, de akár tehetünk kis üvegedénybe kövirózsát vagy egyéb szokatlan növényt is az asztalokra.

Ha van idő és energia kutassatok fel régi lámpásokat, melyek jól illenek egy régimódi elegáns esküvőhöz, visszaadhatják a régi idők varázsát. Helyezhettek beléjük gyertyát vagy valamilyen egyszerű díszt.

Egy másik lehetőség, hogy a természetes esküvő hatását keltsétek, ha gyümölcsöt használtok dísznek. Ez már csak azért is jó ötlet, mert a gyümölcs amellett hogy színes és szagos még egészséges is. De helyezhettek gyöngyökkel teli ékszeres dobozkát vagy, ősszel fenyőtobozokkal teli kristály kínálót is az asztalra.

Egyébként mostanában nagy egyre inkább népszerűbb a vintage elemek használata, így ti sem nyúltok mellé, ha kerestek néhány régi vágású üveget, kancsót, dobozokat és azokba helyezitek a virágokat vagy a dekorációs elemeket.

Share This